Svetový pohár uvidíte aj v meste

1. 3. 2016
Domov Svetový pohár uvidíte aj v meste

(Liptovský Mikuláš, 01. 03. 2016) – Už len niekoľko dní delí Liptov a Slovensko od športovej udalosti roka – Svetového pohára v lyžovaní žien v Jasnej. Mesto Liptovský Mikuláš v spolupráci s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu REGION LIPTOV preto pripravili FAN ZÓNU s priamym prenosom a sprievodným programom aj v centre mesta na oba pretekové dni. Najväčšou hviezdou sprievodného programu bude raper EGO.

V srdci Liptovského Mikuláša na Námestí osloboditeľov je na celý víkend 5. a 6. marca zabezpečený priamy prenos z diania v Jasnej.

„Chceme našim obyvateľom aj návštevníkom Liptova priblížiť túto obrovskú udalosť, ide nám o to, aby mesto žilo. Preto sme zabezpečili prenos aj bezplatný sprievodný program. Verím, že túto možnosť ocenia najmä rodiny s deťmi, mladí ľudia a vymenia pohodlie gauča za atmosféru veľkého prenosu s programom. Naviac, horúcim želiezkom v ohni je aj naša obyvateľka Petra Vlhová, preto sme jej aj takto chceli ukázať, že jej držíme palce. Veríme, že obom našim dievčatám sa bude dariť a podujatie aj všetky sprievodné programy splnia očakávania nás organizátorov, fanúšikov a lyžiarov,“ povedal predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV a primátor Liptovského Mikuláša Ján Blcháč.

Pre Liptov je akcia takéhoto kalibru významná udalosť. Podujatím žije celý región už dlhé mesiace, za podujatím sú tisíce hodín práce veľkého množstva ľudí a tento víkend to celé vyvrcholí.

„Okrem živého prenosu zo svahov sú zabezpečené stánky s občerstvením, predaj darčekových predmetov s logom Svetového pohára v Jasnej, sprievodný program medzi pretekmi, v nedeľu večer vystúpi obľúbená lokálna kapela Ploštín Punk a večer uzavrie populárny raper EGO“ doplnila Soňa Višňovská z marketingu mesta Liptovský Mikuláš.

Do toho Veronika, do toho Petra, do toho Slovensko, lebo takéto podujatia sú jednak ohromná reklama krajiny a zároveň obrovská prestíž.

Fan Zóna v Liptovskom Mikuláši
Fan Zóna

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov