TS_Rozprávkový Liptov

3. 5. 2018
Domov TS_Rozprávkový Liptov

(Liptovský Ján 3. 5. 2018) – Liptov bude v lete patriť rozprávkam. 5. až 7. júla 2018 sa zmení Liptovský Ján a Jánska dolina na miesto plné rozprávok a to vďaka prvému ročníku rodinného podujatia ZA 7 HORAMi. Navyše sprievodné rozprávkové akcie sa uskutočnia aj v iných častiach Liptova. Prvý rodinný festival na Liptove navštívi za tri dni až šesť bábkových divadiel a organizátori avizujú bohatý program zameraný najmä na deti od troch do dvanástich rokov.

Hovorí sa, že rozprávky plnia sny. Tie si budú plniť na Liptove už začiatkom prázdnin všetky deti. Hlavným lákadlom bude festival bábkových divadiel, ktoré budú počas troch dní ponúkať malým aj veľkým návštevníkom kultúrnu zábavu naprieč celým Liptovským Jánom. Na všetkých čaká pútavý program aj veľa známych osobností. 

„Leto na Liptove patrí najmä rodinám s deťmi. Najmä preto a práve preto vzniká festival pre deti hneď v úvode letných prázdnin. Prvý deň festivalu ZA 7 HORAMi je navyše aj štátnym sviatkom, tak si dospelým postačí zobrať jeden deň dovolenky a rodiny strávia krásny predĺžený víkend v prírode,“ povedal predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Ján Blcháč. Špecifikom podujatia v Liptovskom Jáne je, že nebude sústredené na jedno miesto. Program sa uskutoční od obce, cez Jánsku dolinu až po Stanišovskú jaskyňu.

Festival bábkových divadiel

„Začíname piateho júla vo štvrtok a hlavný festivalový deň bude sobota, ale prísť sa oplatí skutočne každý deň. Na deti čakajú rozprávkové postavičky, vystúpenia divadiel, kulinárska šou zameraná na detské a na zdravé jedlá. U nás sa deti nielen zabavia, ale aj veľa naučia. Okrem hlavného programu v Liptovskom Jáne bude sprievodný program aj v iných častiach Liptova, lebo leto bude tento rok vskutku rozprávkové,“ navnadila riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

 

 

Video pozvánka na rozprávkový Liptov, na podujatie ZA 7 HORAMi, je dostupná tu.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov