Čo je to glamping?

Milujete cestovanie, spoznávanie, luxus aj dotyk s prírodou? A slovo glamping vám síce okrajovo niečo hovorí o kempingu, ale neviete presne o aký tip ubytovania ide?

Tak poďte spoznať budúcnosť kempovania…  trebárs aj pri glampingu na Liptove.

Jedinečné, štýlové, zážitkové ubytovanie v Liptovskom Ondreji. Čaká vás očarujúci zážitok v prírode, dokonalé výhľady, pozorovanie divej zveri, magickosť východu aj západu slnka. Jednoducho dokonalá romantika v tichu liptovskej prírody. Kašlite na bežné ubytovanie a vyskúšajte nezvyčajné ubytovanie v prírode.

GLAMPING na Liptove  to je štýlové ubytovanie. Očakávajte raňajky v prútenom košíku, krehký drevorubačský chlieb, prerastenú slaninku, klobásky aj syry priamo z LIPTOVA. Neobávajte sa, že váš kontakt s civilizáciou prestane byť realitou. Ak si chcete niečo uvariť, tak plynový varič je tu pre vás, rovnako ako aj voda, kuchynské vybavenie aj suchá toaleta. Svetlo máte cez solárnabijete si aj telefóny, nech môžete svoj top zážitok zvečniť v mobile a potom ním zásobovať sociálne siete a ohurovať blízkych aj priateľov. Aká selfie bude lepšia? Tá s východom slnka či z postele v luxusnom stane?

Glamping zažijete aj pri Liptovskej Mare. V kempe v Liptovskom Trnovci si užijete luxus aj liptovské more, ako Liptovskú Maru s láskou nazývajú domáci. Stany sú ideálne nielen pre páry, ale aj pre rodiny či skupiny priateľov.

Presvedčili sme vás, že Liptov treba zažiť? Ak vás vždy lákalo ubytovať sa v lone prírody, ale obava, že to nebude pre vás dostatočne komfortné ubytovanie stále môžete využiť štandardné ubytovanie, ale možno už prišiel čas svoj blok poslať do minulosti a vyskúšať glamping.

A ak ten moment neprišiel nevadí, Liptov vám ponúka kopec možností ako sa ubytovať v zariadeniach všetkých kategórií – od privátov, chát, cez penzióny, hotely, apartmány až po spánok po širákom, ale pozor, ten si radšej zoberte so sebou…

Zoznam Glaping-ov na Liptove

Plánovač Liptov