Kto ponúka taxi službu v Liptovskom Mikuláši

Región Liptov a samotné mesto Liptovský Mikuláš ponúka rôzne možnosti prepravy. Jednou z nich sú taxislužby, ktoré sú ideálne najmä na kratšie presuny. Výhodou je, že nemusíte hľadať parkovacie miesto, hľadať trasu na danú lokalitu a na požadované miesto sa dostanete rýchlo, spoľahlivo a bezpečne. V Liptovskom Mikuláši sú k dispozícii taxi služby hlavne na telefonickú objednávku, ale aj prostredníctvom mobilných aplikácií.

Taxi Liptov (+421 907 780 780) je k dispozícii nonstop, ide o najlacnejšiu taxislužbu v meste. Vďaka taxi aplikácii HOPIN si môžete objednať najlacnejšie taxi bez zdĺhavého čakania na linke dispečingu. V rámci centra mesta, mestskej časti Palúdzka, Nábrežie a Ondrašová, zaplatíte za prevoz 4€, z centra na mestskú časť Podbreziny alebo Stošice je to o 1€ drahšie. Do okolitých obcí sa pohybujú ceny v závislosti od počtu kilometrov, napríklad z mesta Liptovský Mikuláš do Jasnej pre 4-6 osôb je to  22-30€, do Pavčinej Lehoty 11€, do Liptovského Jána 10-13€. Z Jasnej do aquaparkov sa 4 osoby odvezú za 20€ (Tatralandia) alebo 35€ (Bešeňová).

Taxi Liptov Jasná (+421 948 480 480) je tu pre klientov tak isto 24 hodín denne. Taxík k vám príde na základe telefonickej objednávky, odoslania ONLINE alebo e-mailovej objednávky. Taxi služba sa sústreďuje hlavne na prepravu osôb do lyžiarskych stredísk na Liptove a tiež na prepravu osôb do aquaparkov. Z mesta Liptovský Mikuláš do Jasnej sa dostanete za 20€ (4 osoby), do Tatralandie za 5€ (4 osoby), do Happy endu Jasná vás to bude stáť 15€ (4 osoby). Z Jasnej do aquaparkov sa 4 osoby odvezú za 20€ (Tatralandia) alebo 35€ (Bešeňová), tak ako v predošlej konkurenčnej taxi službe.

City Taxi Liptovský Mikuláš (+421 910 150 150) má na Liptove dlhoročnú tradíciu. Ponúka komfortnú prepravu luxusnými vozidlami. Ceny sa pohybujú približne rovnako ako pri predchádzajúcich uvedených taxi službách. Objednať si taxík môžete telefonicky alebo e-mailom.

Fun Taxi Liptovský Mikuláš (+421 908 710 710) vás taktiež prevezie naprieč Liptovom krížom krážom 😊. Jazdí najčastejšie v rámci centra Liptovský Mikuláš (4€), ale aj v širšom okolí.

Vo všetkých Taxi službách garantujú jazdy na čistom vozidle bez technických závad, šoféri ochotne poskytnú pomoc pri naložení a vyložení batožiny klienta. Ide o skúsených a zodpovedných vodičov a častokrát aj skvelých spoločníkov počas jazdy.

Zoznam taxislužbieb na Liptove

Plánovač Liptov