Cestovná kancelária Enjoy Tatras

Turistika na Liptove

Ste pripravení spoznať prírodné, zelené „ihrisko“ s očarujúcou kombináciou prírody, histórie a atrakcií na kompaktnom, prístupnom a bezpečnom území?

Objavte horskú oblasť Tatier na Slovensku – ponúkame Vám všetkých kľúčových hráčov v cestovnom ruchu pod jednou strechou a miestne znalosti. ENJOY TATRAS dmc vám ponúkne viac, ako očakávate.

KTO SME

ENJOY TATRAS dmc je pilotný projekt, prvý svojho druhu na Slovensku.  Spoločnosť vznikla spoluprácou dvoch dôveryhodných a silných oblastných organizácií cestovného ruchu: Oblastnej organizácie cestovného ruchu regiónu Liptov a Oblastnej organizácie cestovného ruchu regiónu Vysoké Tatry. Ponúka svoje skúsenosti, znalosti miestnych pomerov a jej cieľom je predstaviť svetu fascinujúci región Tatier.

NAŠA VÍZIA

Radi by sme vám predstavili fascinujúci horský región Tatry tak, ako ho poznáme.  Chceme zviditeľniť Tatry na mape cestovného ruchu v medzinárodnom meradle.  Naše nadšenie je našou hybnou silou – sme pripravení ukázať jedinečnosť tohto regiónu, ponúknuť zážitky, ktoré presahujú rámec bežných a očakávaných. Chceme sa stať vašim spoľahlivým partnerom a porozumieť vašim očakávaniam.

ČO PONÚKAME

Ponúkame kompletné riešenia a najširšiu škálu služieb cestovného ruchu. Sme schopní nájsť a vytvoriť pre našich klientov tie najlepšie možnosti a prispôsobiť ponuku podľa ich potrieb a očakávaní.

Ponúkame služby európskej kvality za veľmi výhodné ceny:

S KÝM SPOLUPRACUJEME

Spájame a reprezentujeme všetkých kľúčových partnerov regiónov Liptova a Vysokých Tatier. Spolupracujeme s hotelmi a penziónmi všetkých kategórií, lyžiarskymi strediskami, aquaparkmi a termálnymi parkmi, liečebnými kúpeľmi, poskytovateľmi zimných a letných športov, samosprávami a zábavnými parkmi.

REGION TATRY TRAVEL, s.r.o.
Gabriela Kohuthová
Štúrova 1989/41, 031 42 Liptovský Mikuláš

Plánovač Liptov