Domov Exotický Liptov

Exotický Liptov

8. 7. 2016

(Liptovský Mikuláš, 06. 07. 2016) – Najbližší víkend čaká Liptov latino. Tunajšia Tatralandia oslavuje svoje 13-te narodeniny a pripravila program vo veľkom štýle. Bude mu dominovať temperamentná kubánska a latinsko-americká hudba, latino tance a deti poteší aj najväčšia penová párty pod Tatrami.

Leto patrí vode a prázdninám a okrem toho aj haluškám a ovčiemu syru. V najväčšom slovenskom akvaparku sa však tradičné ponímanie Liptova tento víkend postaví úplne na hlavu. 9. a 10. júla 2016 čaká Tatralandiu narodeninová Latino Fiesta. Celým areálom bude znieť kubánska kapela Presion Cubana a všetkých rozhýbu talentované tanečnice Impressa Dance Group, ktoré návštevníkov naučia latinsko – americké tance ako Samba, Salsa, Reggaeton aj Dancehall.

„Už tradične budeme na naše narodeniny krájať veľkú tortu, ale najviac sa tešíme na penovú párty v bazéne a tiež na fúkanie megabublín, ktoré zaujme nielen deti, ale aj dospelých,“ povedala marketingová manažérka Tatralandie Jana Kňanová.

Liptáci sa pokúsia priniesť do hôr trošku temperamentu a energie z exotickej latinskej Ameriky a všetkých návštevníkov okrem spomenutého čaká aj DJ a atraktívny animačný program.

„Tatralandia pred trinástimi rokmi začala písať novú históriu Liptova. Ako prvý slovenský akvapark razom získala významné miesto v ponuke regiónu, stala sa inšpiráciou pre iné destinácie a významne zvýšila návštevnosť Liptova počas leta. Je z nej už veľká slečna, ktorá sa vyliečila s detských chorôb a ponúka komplexnú ponuku služieb okrem vodných atrakcií, bazénov s termálnou, čírou aj slanou-morskou vodou aj mnohé suché atrakcie. Toto leto pribudli surfovacie vlny ako z Havaja a počas prázdnin vystúpenia Českého národného cirkusu Jo Joo,“ doplnila riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Liptov je skutočným rajom pre milovníkov vody. Obrovskou vodnou plochou s množstvom atrakcií je Liptovská Mara. Len niekoľko desiatok kilometrov od Tatralandie je ďalší akvapark, GINO Paradise Bešeňová. Pýši sa najväčším množstvom bazénov, najdlhším toboganom ale aj bazénom s morskými vlnami a možnosťou pozrieť sa zoči voči pravým morským žralokom, ktoré celú letnú sezónu spestrujú ponuku rezortu. Atraktívnej vody je na Liptove skutočne veľa aj vďaka tunajším divokým riekam a takisto raftingu na umelom kanáli v Liptovskom Mikuláši a záujemcovia tu nájdu aj liečivú vodu v Kúpeľoch Lúčky.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov