Zažite chuť Liptova
Vychýrená a oceňovaná gastronómia hotela si zakladá na čerstvosti, sezónnosti, kvalitných surovinách a slovenskej tradícii. O to, aby zo slovenskej kuchyne vzniklo umelecké dielo na tanieri, sa postará talentovaný Peter Bracho a jeho tím, ktorý tu pôsobí ako šéfkuchár už viac ako 5 rokov. Je držiteľom ocenení Majster kuchár SR 2016/2017 a víťaz piateho ročníka Interregional Culinary Cup of European Regions 2019. V minulosti varil vo Viedni, v Nemecku, v reštaurácii michelinského šéfkuchára Pavla Pospíšila či u Jaroslava Žideka. Tiež sa angažoval na rozbehnutí reštaurácie Warhol’s Bar & Bistro na EXPO 2020 v Dubaji – v Slovenskom pavilóne.
Počas teplých dní sa usaďte na slnečnej terase s nádherným výhľadom na areál hotela a okolité kopce Nízkych Tatier za zvuku zurčiaceho potoka Štiavnica a spevu vtákov. Vychutnajte si osviežujúcu limonádu z domácich sirupov alebo vychladené pivo zo štiavnického pivovaru ERB.
Počas zimných mesiacov si v pohodlných kreslách Lobby baru spolu s priateľmi vychutnajte rodinnú a pohodovú atmosféru. Doprajte si lahodné slovenské víno z ponuky alebo na Slovensku praženú kávu Ebenica s chutným dezertom.
Viac o Jánskej doline sa dozviete na stránke Jánska dolina.
Opíšte nám svoj zážitok