Domov Gopass Arena Liptov – Laser game a Lego výstava

Gopass Arena Liptov – Laser game a Lego výstava

Liptov Gopass Aréna pri Tatralandii sa na tri mesiace premenila na laser arénu, v ktorej je možnosť zahrať si laser game, virtuálnu realitu, občerstviť sa v bare alebo si zastrieľať z luku.

Možnosť usporiadania teambuildingu alebo akejkoľvek oslavy:

  • Hry aj pre jednotlivcov
  • Laser game
  • Virtuálna realia
  • Streľba z luku
  • Bar s občerstvením
LASER GAME

Hľadáte niečo nové a vzrušujúce pre seba, svoju rodinu alebo svojich priateľov? Tak neváhajte a vyskúšajte modernú hru, ktorá kombinuje šport, taktiku a zábavu.

Kvalifikovaní inštruktori vám poskytnú úplnú prípravu a následne vám pomôžu s výbavou. Vďaka použitiu bezpečných laserových zbraní si môžete zmerať sily s vašimi priateľmi alebo rodinou a ukázať, kto má najlepšie schopnosti. Tento zážitok vás dokáže vtiahnuť do sveta akcie, kde sa môžete pohybovať medzi prekážkami, hľadať skryté miesta a strieľať s cieľom získať čo najviac bodov.

VIRTUAL GAME

Virtuálna realita od značky Laser Wars je určená pre tých, ktorí hľadajú nové a vzrušujúce zážitky a chcú si vyskúšať niečo úplne nové.

Virtual Reality vám umožní prejsť do úplne nového sveta plného dobrodružstiev, kde budete môcť súťažiť proti svojim priateľom alebo rodine. Vyskúšajte si nezabudnuteľné zážitky a užite si dobrodružstvo plné akcie, adrenalínu a zábavy.

VÝSTAVA STAVEBNÍC LEGO

Malých aj veľkých určite poteší jedinečná výstava stavebnice Lego.

Výstava je otvorená každý deň od 9:00 do 20:00. Deti do 3 rokov majú vstup úplne zadarmo! Súčasťou výstavy je aj tradičný detský kútik.

Fotogaléria

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Podujatia v blízkosti:

všetky podujatia

Plánovač Liptov