Toto podujatie sa už skončilo

Miss Liptov – Kastingy

Miss Liptov

Oblasť Liptova je bohatá na kultúrne pamiatky, vyznačuje sa krásnou prírodou, svojráznou ľudovou architektúrou a folklórom. To však stále nie je všetko. Okrem krásy nášho regiónu sa v mestečkách a dedinkách ukrýva ešte niečo iné. Je to ženská krása. Miss LiptovChceme túto krásu objaviť a vyzdvihnúť. Miss Liptov bude tradičnou súťažou krásy v netradičnom šate. Spojíme krásu ženy s krásou nášho regiónu. Súťažou priblížime zvyky, remeslá a naše ľudové tradície inou formou. Našim cieľom bude nájsť najkrajšie dievča Liptova, spropagovať miestne atrakcie, firmy a podnikateľov a vyzdvihnúť naše regionálne tradície. Finále Miss Liptov chceme zaradiť medzi najprestížnejšie kultúrno-spoločenské podujatia v regióne.

Okrem iného, v súčasnosti sa čoraz častejšie objavuje trend využívania folklórnych prvkov a motívov v modernej tvorbe. Množstvo mladých umelcov a dizajnérov vytvorilo krásne šaty, šperky, topánky, či iné produkty s využitím takýchto motívov. Chceme s takýmito ľuďmi spolupracovať a tak ešte viac vyzdvihnúť bohatstvo nášho regiónu. Chcem dať príležitosť lokálnym módnym návrhárom, vizážistom, kaderníkom a ďalším kreatívnym ľuďom spolupracovať na tomto projekte.

V našej súťaži bude prezentovaná krása. Niektorým ľuďom však bola vonkajšia krása odopretá. Nevieme prečo. Možno sa takí narodili, možno im niekto ublížil, možno za to môže nehoda. Našim cieľom bude pomáhať im. Prostredníctvom našej súťaže chceme podporovať nadácie, zdravotné centrá a osoby so zdravotným postihnutím.

V dnešnom uponáhľanom svete chceme ľudí na chvíľu zastaviť a ukázať im krásu nášho regiónu, ktorú si často kvôli rýchlemu životnému štýlu nevšímajú.

Gala večer sa uskutoční 1.12.2017 vo Veľkej Dvorane v Ružomberku.

Kde jesť a piť v blízkosti:

všetky miesta kde jesť a piť

Aktivity a relax v blízkosti:

všetky zážitky a relax

Plánovač Liptov