Domov Kalendár podujatí Rodiny s deťmi Noc múzeí a galérií 2018 – Tajomstvá pokračujú…
Toto podujatie sa už skončilo

Noc múzeí a galérií 2018 – Tajomstvá pokračujú…

Nočná prehliadka múzea s množstvom zaujímavých aktivít pre deti i dospelých. 

Poďte s nami objavovať, skúmať, spoznávať, učiť sa i zabávať počas nočnej prehliadky expozícií múzea ale aj pri plnení rôznych úloh na pripravených stanovištiach.
 a
Nájdete odvahu zísť do podzemia jaskyniarskym rebríkom? Ak to zvládnete, o čom vôbec nepochybujeme, môžete pokračovať sledovaním Ariadninej nite – s takýmto klbkom sa v podzemí určite nestratíte! Na tejto ceste sa dozviete veľa nových informácií o jaskyniach a jaskyniarstve a tí odvážnejší prejdú aj jaskynnou plazivkou.
 a
Malí i veľkí sa budú môcť vybrať za žiarou sopiek a spoznávať, čo nám do súčasnosti zanechali tieto unikátne geologické útvary.
A čo tak poskladať paleo-skladačku alebo riešiť divotvorné hlavolamy s lesnou pani?
Svoje vedomosti si overíte a prehĺbite pri určovaní lebiek zvierat. Môžete zistiť ako to vyzerá v medveďom brlohu, či vyskúšať si svoju  zručnosť pri vytváraní príveskov z dreva.
 a
Čaká Vás aj skladanie puzzledrevených kociek s tematickým zameraním na náš zbierkový fond. A samozrejme nemôže chýbať ani tajomný mních, ktorého možno zahliadnete na chodbách múzea, pôvodne starého jezuitského kláštora z 2. polovice 18. storočia.
 a
Príďte zažiť nové veci a odhaliť ďalšie tajomstvá!
 a
Tešíme sa na Vás!

Kde jesť a piť v blízkosti:

všetky miesta kde jesť a piť

Aktivity a relax v blízkosti:

všetky zážitky a relax

Plánovač Liptov