Dom Kalendarz wydarzeń Gastronomia CHEF´S FREESTYLE SHOW
To wydarzenie się skończyło

CHEF´S FREESTYLE SHOW

kuchárska freestyle showVečer plný kulinárskych inšpirácií a nových chutí pod taktovkou skvelých kuchárov.

  1. október bude v reštaurácii hotela Tri Studničky **** patriť fantastickému jedlu. Pochutíte si na gurmánskom menu od Romana Kováča, Petra Kulhányho a Maroša Haringa – úspešných šéfkuchárov svetovej úrovne. O sladké dobroty sa postará známi slovenský šéfcukrár Michal Baniar a chuť jedla typizuje sommelier z firmy Bestwines. Okrem kuchárskej šou sa môžete tešiť aj na večerný program s hudbou a tombolou. Celým večerom vás bude sprevádzať aj známy moderátor a zabávač Andrej Bičan!

Kulinársky večer s bohatým programom:

  • Freestyle show úspešných šéfkuchárov svetovej úrovne
  • Roman Kováč, Peter Kulhány a Maroš Haring
  • Fantastické gurmánske menu
  • Sladké potešenie od vychýreného šéfkuchára Michala Baniara
  • Moderátor večera Andrej Bičan
  • Sommelier zvýrazni chuť jedla ponukou vín
  • Šikovný barman namieša drink podľa vašej chuti
  • Hudobný program a tombola

Hviezdy gurmánskeho večera

Roman Kováč

„Štyri roky som pôsobil v Anglicku vo viacerých prestížnych hoteloch ocenených aj Michelinovými hviezdami. Pracoval som pod vedením jedného z najvýznamnejších šéfkuchárov Veľkej Británie Petra Gortona. Od anglického odborníka som sa naučil rôzne techniky varenia a spájania ingrediencií, ktoré potom vyvolávajú doslova jedinečný kulinársky zážitok,” povedal šéfkuchár Roman Kováč.

Peter Kulhány

Šéfkuchár a majiteľ, tri krát zaradený medzi Top Trend šéfkuchárov na Slovensku, držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire Dubaj 2011 so skúsenosťami s prácou v Michellin Guide reštaurácii vo Francúzsku.

Michal Baniar

Šéfcukrár a majiteľ rodinnej firmy Gerardin Púchov. Okrem vychýrených domácich zariadení pôsobil aj v Paríži či Prahe. Je absolventom cukrárskych kurzov zameraných na moderné dekorácie a artistiku, ku ktorým sa viažu aj medailové úspechy na medzinárodných súťažiach. Pracoval ako šéfcukrár Hotela Holiday Inn v Žiline.

Maroš Haring

Smerovanie gastronómie p. Haringa vo veľkej miere ovplyvnil život v Španielsku. Základom jeho kulinárskeho umenia je stredozemná kuchyňa a Južná Amerika. Strávil viac ako 15 rokov spoznávaním rôznych kultúr a jeho špeciálom je Španielská paella – od prezentačnej formy az po grandióznu paella party.

Gdzie jeść i pić w pobliżu:

wszystkie miejsca do jedzenia i picia

Atrakcje i relaks w pobliżu:

wszystkie doświadczenia i relaks

Liptov planner